Ez kell nekem!

Kedves Leendő Vásárlóm!

A blogomban látott képek egy része - a személyiségi jogok miatt problémás portrék illetve a különböző fesztiválokon készült képek kivételével - megvásárolható. Egy adott kép megvásárolhatóságát a "megvásárolható" kulcsszó is jelzi. A vásárlásra kétféle lehetőség van:

1. "Önkiszolgáló" módszer - a vásárló egy üzenetben jelzi felém, hogy melyik képet szeretné megvásárolni, és mekkora méretben (pixelszámra és felbontásra vonatkozó adatokat kérek - pl. "3000 pixel széles képet kérek 300 dpi felbontásban") majd megegyezést és fizetést követően egy külső hivatkozás segítségével letöltheti a képet, amit azután maga nyomtat ki tetszése szerint. Ebben az esetben a képek kezdő ára 5.000 Ft.

2. "Klasszikus" módszer - a vásárló egy üzenetben jelzi felém, hogy melyik képet szeretné megvásárolni, és mekkora méretben (pl. a kép mérete legyen 20 x 30 cm)  majd megegyezést és fizetést követően a kinyomtatott képet személyes átvétellel vagy postán juttatom el a kedves vásárlóhoz. Ebben az esetben a kezdő ér 10.000 Ft.

Az első módszer olcsóbb és gyorsabb, a második módszer jó eséllyel biztonságosabb és magas minőségű nyomat tulajdonosa lesz a Vásárló.

A képekről minden esetben számlát adok. Az "önkiszolgáló" módszerrel letöltött állományok csak magán célra, egy véglegesített nyomat készítésére használhatók fel. A képek átalakítása, újraközlése, kereskedelmi célú használata vagy nagy mennyiségben történő nyomtatása (pl. képeslap) egyedi szerződéssel lehetséges.

Amennyiben munkáim felkeltették érdeklődését és tudományos, művészeti vagy egyházi illetve vallási projektek, események során látna fantáziát a közös munkában, kérem keressen!

Telefonszámom: +36702422674
e-mail címem: nkzs@nkzs.hu